03 de juny de 2019
03.06.2019
Diari de Girona

Espectacular incendi de dos cotxes i una moto a Blanes

Cap de setmana de bretolades a la zona del Els Pins amb destrosses en vehicles i mobiliari urbà · La policia sospita que els focs són resultat d'això

03.06.2019 | 10:45
Espectacular incendi de dos cotxes i una moto a Blanes
Espectacular incendi de dos cotxes i una moto a Blanes

Espectacular incendi de dos cotxes i una moto a Blanes.

La policia sospita que es tracta d'un foc intencionat.

Els fets es remunten a la matinada de dissabte a diumenge, pels volts d'un quart de sis del matí. Els serveis d'emergències (Bombers i Policia Local) van rebre l'alerta que hi havia vehicles cremant a l'altura del número 12 del carrer Astúries.

Els cotxes cremant - DdG

Ràpidament s'hi van personar els efectius d'extinció d'incendis i de la Policia Local de Blanes. Hi van treballar tres dotacions dels Bombers.

El foc va afectar una moto i dos cotxes que van quedar totalment destrossats. Les flames eren molt altes i van provocar l'ensurt de més d'un veí de la localitat.

Arran dels fets hi ha una investigació oberta per part de la Policia Local de Blanes i els Mossos d'Esquadra.

D'entrada, la principal hipòtesi és que es tracta d'un foc intencionat com a resultat d'una bretolada.

Els vehicles cremats - DdG

En aquesta àrea de Blanes hi ha sovint bretolades per part de joves que van i vénen de les discoteques de la zona de Els Pins i se sospita que aquests incendis podrien ser-ne el resultat.

Durant la mateixa nit també es va viure un nou episodi de bretolades amb retrovisors trencats, contenidors tombats, entre altres.

Cotxe cremat a Figueres
 

Per altra banda, a Figueres va cremar un vehicle a la zona del Parc de les Aigües, a l'altura del carrer Montgó. Va cremar totalment aquest diumenge pels volts d'un quart de dues de la matinada. Els Bombers hi van treballar amb dos vehicles.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook