La Policia Local de Blanes està investigant els fets dels dos cotxes i la motocicleta cremats i diversos danys en setze vehicles a la zona d'oci nocturn del barri dels Pins i la Plantera la matinada de diumenge. Els agents apunten que es tractaria de veïns del municipi, i algun d'ells viu en una segona residència. Segons han informat els agents, es tractaria de dos fets aïllats i creuen haver identificat els autors dels fets.

La Policia Local detalla, però, que les investigacions estan en curs i quan estiguin llestes s'entregaran les diligències al Jutjat d'Instrucció de Blanes. Mentrestant, ja han atès bona part de les denúncies dels propietaris dels vehicles afectats en els dos incidents.

«Una solució urgent»

Pel que fa a la plataforma Per uns Barris Més Segurs, que s'ha organitzat darrerament per denunciar la situació d'aldarulls a la zona d'oci del municipi, expliquen que han demanat una reunió amb l'actual alcalde en funcions. «Ens afecta directament», explica Toni Marès, un membre de l'associació, «tinc un hotel a la zona i moltes persones em marxen a causa dels aldarulls o obtinc mals comentaris, necessitem una solució urgent.