06 de juny de 2019
06.06.2019
Diari de Girona

Reallotgen una família pel mal estat de l'habitatge que tenien de lloguer a Anglès

La família ara s'allotja temporalment en un pis social de l'Ajuntament · El consistori obliga el propietari, un banc, a fer les obres corresponents

05.06.2019 | 23:52
L'entrada del pis de l'edifici afectat, al carrer Fàbriques d'Anglès.

L'Ajuntament d'Anglès ha reallotjat temporalment una família per l'estat de l'habitatge on residia. La família tenia una residència de lloguer al carrer Fàbriques número 16, de titularitat privada, i a causa del mal estat de l'habitatge va ser reallotjada dissabte a un pis social de l'Ajuntament.

Els fets, explica el consistori, van tenir lloc dissabte al matí, quan el cap de la Policia Local va informar a l'Ajuntament que els veïns els havien avisat que una biga de fusta sobre la qual s'assenta el terra del primer pis s'havia trencat i s'havia ensorrat un tros de guix i rajola. Els fets, anuncien, es podrien haver produït per unes possibles humitats al pis superior i, a banda dels danys materials, no s'han de lamentar danys personals.

Així, i per evitar danys, el consistori va adoptar la mesura del reallotjament temporal per urgència de la família a un dels dos pisos socials dels quals disposa el municipi. A més, el precinte dels dos habitatges afectats com a mesura de protecció. Per altra banda, l'Ajuntament ha iniciat un procediment d'«ordre d'execució» dirigit a obligar el propietari -una entitat bancària- a arreglar el pis superior, en cas contrari, ho faria el consistori de manera subsidiària.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook