Un home va causar ahir al migdia una situació d'alerta entre els passatgers que hi havia a dins d'un tren de la línia de la costa que es trobava a l'estació de Maçanet- Massanes. Anava equipat amb un ganivet de cuina i va amenaçar diverses persones que hi havia al tren. Finalment, va acabar detingut a l'estació de Blanes.

Tot va començar pels volts de la una del migdia, quan els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís que en un tren que es trobava a l'estació de Maçanet hi havia diversa gent que n'havia sortit molt esverada perquè hi havia un home que anava amb un ganivet de cuina amenaçant. El vigilant de seguretat de l'estació és qui es va avisar i el tren, un cop fora de Maçanet, es va aturar a la següent estació, Blanes.

Un cop allà, els Mossos ja els esperaven i ràpidament van anar a buscar l'home que propinava les amenaces. Van entrar a dins del combois i, segons van explicar a la policia els testimonis, l'individu havia increpat i amenaçat tres joves que hi havia a l'interior del tren. El van localitzar i el van detinir. Es tracta d'un home de 36 anys i nacionalitat espanyola i va acabar acusat de ser el presumpte autor d'un delicte d'amenaces. Els joves que van ser increpats per l'home, no van presentar denúncia a la policia pels fets.