Ensurt per l'incendi d'un cotxe a l'Eix Transversal al seu pas per Arbúcies. Les flames es van dispersar des del voral i van acabar destrossant part de la vegetació del marge d'aquesta infraestructura viària.

A causa de l'incident es van haver de tallar dos carrils de la C-25 tallats en direcció Vic des de dos quarts de vuit del matí i fins a dos quarts de deu .

L'ocupant del vehicle és qui va alertar al telèfon d'emergències que se li estava cremant el vehicle. Es va aturar a la zona del voral de l'Eix a l'altura del quilòmetre 208 de la carretera, en sentit Vic.

Els Bombers ràpidament s'hi van desplaçar amb dues dotacions així com també la resta de serveis d'emergències (SEM i Mossos).

Malgrat l'ensurt, no es van haver de lamentar ferits però sí afectació a la massa de vegetació, sobretot matolls, que hi ha al marge de l'Eix Transversal.

Els Bombers varen donar per controlat el foc pels volts de dos quarts de nou. I finalment, un cop extingit, la superfície afectada va ser de 1.000 metres quadrats de vegetació.

L'afectació viària, és a dir, els dos carrils tallats en direcció Barcelona, es va allargar fins a dos quarts de deu del matí. I després ja va tornar la normalitat en aquesta carretera que uneix Girona i Lleida.