La rotonda per entrar a la urbanització de les Mallorquines de Sils podria ser una realitat. Així ho van expressar ahir en un comunicat el grup municipal d'Independents.

Segons la missiva, l'exalcalde Marti Nogué i el regidor de Via Pública Albert Miralles es van reunir a Barcelona amb el director general d'Infraestructures de Mobilitat, el subdirector general d'Infraestructures de Mobilitat, la cap de Secció i el representant dels Serveis Territorials de Girona per tal de tractar diferents temes relacionats amb la mobilitat i seguretat viària del municipi, d'aquesta reunió va sorgir el compromís, entre d'altres, de tornar a estudiar la possibilitat de donar solució a l'accés a Mallorquines.

Segons la formació, sota la perspectiva de carreteres no consideren prioritari fer la rotonda però assumeixen que l'administració local pugui fer-hi els treballs. Sempre que l'obra surti dels pressupostos municipals.

Independents de Sils apunta que l'execució d'aquest giratori es podria realitzar a curt termini atès ja es disposava d'una memòria valorada que haurà d'esdevenir projecte executiu i validant-lo iniciant així l'assignació pressupostària corresponent.