El passat dimarts dos carrers de Lloret de Mar van quedar-se sense llum durant gairebé vuit hores a causa d'una avaria al transformador. Els talls de llum, que van afectar els carrers de les Puntaires i Sénia del Barral, van començar a les quatre de la tarda, després de les pluges que van caure sobre les comarques gironines, i van allargar-se fins quasi les dotze de la nit.

Després del temporal, l'alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, va desplaçar-se fins al lloc dels fets per parlar amb els veïns. Les queixes d'aquests, que l'alcalde comparteix, venen donades perquè l'estació encarregada de subministrar electricitat a la zona és problemàtica. Segons el batlle, «ja hi ha hagut queixes sobre aquesta estació en anys anteriors». Dulsat també va explicar que des de l'Ajuntament formalitzaran una queixa a la companyia elèctrica Endesa, demanant més inversió i solució als problemes d'aquest punt en concret, ja que l'estació «subministra llum a una àrea amb molts habitatges i també amb hotels» va aclarir l'alcalde.

Per la seva banda, la companyia elèctrica va explicar que els talls del dimarts van ser resultat d'un transformador avariat, però que l'arrel del problema es va descobrir quan els veïns ja feia força hores que estaven a les fosques.