Incendi de matinada en una indústria dedicada a la fusta d'Anglès.

El succés s'ha desencadenat pels volts d'un quart d'onze de la nit i els Bombers han donat per extingit el foc, que ha destrossat una nau i una zona d'oficines, pels volts de dos quarts de quatre de la matinada. Per poder sufocar les flames han activat fins a sis dotacions.

Ha estat un foc virulent i els Bombers quan estaven treballant per sufocar les flames de l'interior de la nau a causa de l'alta temperatura i la matèria combustible han vist com es començaven a deformar les parets de formigó, asseguren des del cos, i han hagut de sortir-ne i per tant, han hagut de fer les tasques d'extinció des de fora i ja amb una nau totalment destrossada.

A banda, a l'exterior de la nau i adossada, hi havia com dues zones d'oficines. Una d'elles també ha patit la virulència de les flames, ja que hi havia diversos objectes que han cremat com ara, palets, pneumàtics, entre altres.

Aquesta empresa situada a la zona de Can Gassiot, a la sortida d'Anglès venint de Santa Coloma de Farners, ha quedat ben destrossada. I els Bombers aquest matí encara hi han mantingut tres dotacions que s'han encarregat de refredar tota la zona cremada.

A banda dels Bombers, a lloc, també hi ha treballat la Policia Local d'Anglès.