Un turista holandès de 22 anys va resultar ferit greu dissabte de matinada en precipitar-se per un barranc d’uns quatre metres d’altura a prop d’una discoteca a Lloret de Mar.

Els fets van produir-se al carrer Baix de la Riera pels volts de les sis de la matinada. El jove va ser evacuat pel SEM en helicòpter fins a l’hospital de la Vall d’Hebron en estat greu.

El jove va precipitar-se d’uns quatre metres per un barranc mentre estava assegut en unes escales d’accés que hi ha a tocar una discoteca. El noi va patir un fort cop el cap i ràpidament es va activar el SEM. Mentre que la Policia Local en arribar-hi li va haver de practicar les maniobres de reanimació ja que va entrar en aturada cardíaca.

El SEM ràpidament va enviar l’helicòpter medicalitzat, que va aterrar a les pistes d’atletisme i els efectius mèdics el va atendre al lloc dels fets i el van traslladar fins a la zona esportiva per enlairar-se en el mitjà aeri. El jove seguidament va ser evacuat en estat greu a l’hospital Vall d’Hebron on va ingressar. Aquest turista estava passant uns dies de vacances a la localitat de la Costa Brava.

A banda de la Policia Local i el SEM, els Bombers també van donar suport a l’actuació sanitària. El succés es va conèixer després d’una trucada d’uns companys del jove al telèfon d’emergències 112.