El magazín televisiu connecti.cat emetrà un programa en directe des de Blanes per commemorar la jornada central del cicle de la festa major de Santa Anna. El programa -que fa un mix d'informació i entreteniment amb connexions en directe- s'emetrà aquest divendres.

Es tracta de Connecti.cat Estiu l'edició estiuenca del conegut magazín que es rep arreu del territori català, en connexió en directe amb 35 televisions locals. Presentat per la periodista Jèssica del Moral al llarg de dues hores diversos protagonistes del món cultural i social de Blanes aniran donant a conèixer pinzellades de la primera vila de la Costa Brava.

Un dels ingredients serà el Concurs Internacional de Focs d'Artifici de la Costa Brava, però també està previst que vagin passant pel set de televisió situat arran de mar coneguts personatges de Blanes.

El programa s'emetrà en directe avui de sis a vuit de la tarda, des del set del plató instal·lat al passeig Cortils i Vieta (passeig de Mar), a tocar de la plaça Catalunya.