26 de juliol de 2019
26.07.2019
Diari de Girona

Riudellots realitzarà un cens d'empreses del polígon

26.07.2019 | 00:13
Riudellots realitzarà un cens d'empreses del polígon

L'Ajuntament de Riudellots de la Selva impulsarà un cens per comptabilitzar i actualitzar el nombre d'empreses que conformen el polígon industrial. L'actualització de dades s'ha adjudicat a l'empresa SERPA Enginyeria i Consultoria Ambiental S.L per un import de 2.595,45 euros.

L'objectiu de la mesura és introduir les dades recollides al Sistema d'Informació Territorial Municipal (SITMUN). El regidor responsable de l'Àrea de dinamització econòmica de l'Ajuntament, Xevi López, va explicar que «amb aquesta actuació disposarem d'un coneixement més profund i actualitzat de la realitat empresarial de Riudellots». Per finançar l'actuació l'Ajuntament ha sol·licitat una subvenció de 1.500 euros a la Diputació de Girona. Segons el consistori, la recollida de dades finalitzarà al mes de novembre.


Informació territorial

El Sistema d'Informació Territorial Municipal és una eina que permet visualitzar de forma estructurada i en un únic visor tota la informació cartogràfica disponible, a diferents escales i per a tots els municipis de la demarcació de Girona. La plataforma SITMUN és de lliure accés per la ciutadania, que pot consultar des de les dades del cadastre fins al tipus de sòl de la seva parcel·la o la xarxa viària.

Per promoure l'ús del SITMUN entre els ens locals, s'ha creat la Xarxa Local SITMUN-Girona. L'objectiu de la Xarxa és posar a l'abast dels ajuntaments i d'altres ens locals de la demarcació el Sistema d'Informació Territorial Municipal una eina per a la consulta i anàlisi de cartografia municipal.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook