Un home d'Arbúcies va ser detingut dilluns per un presumpte abús sexual a una menor d'edat. Els fets es van produir el mateix dilluns, quan l'acusat es trobava a casa d'uns amics amb motiu d'una festa. L'agressor hauria aprofitat un moment en què la menor -filla d'uns amics seus- estava sola i l'hauria agredit. Dimecres va passar a disposició judicial i el jutge va decretar presó provisional per a l'acusat, veí del poble.

Fonts de Mossos d'Esquadra han confirmat que l'acusat, de 73 anys, es troba en presó preventiva i que van ser els pares de la menor, de 7 anys, els qui van denunciar els fets el mateix dia que es van produir.

L'Ajuntament d'Arbúcies ha emès aquesta tarda un comunicat confirmant que el presumpte agressor es troba en presó preventiva i assegurant que la víctima i la seva família van ser ateses per tots els servis requerits. El consistori ha assenyalat que, seguint el protocol contra agressions masclistes, s'ha personat com a part acusatòria en el procés judicial.

Aquesta tarda, els grups municipals d'Esquerra Republicana i la CUP han convocat una concentració a les 19 hores a la plaça de la Vila per manifestar el rebuig contra totes les agressions masclistes.