La plataforma Aturem la C-32 ha denunciat, a través de les xarxes socials, que l'empresa responsable de la tala d'arbres a la zona de Sant Pere del Bosc de Lloret de Mar (Selva) ha seguit treballant tot i la suspensió cautelar del projecte. Es tracta d'un solar que estava ple de branques i troncs dels arbres que havien tallat. En el moment de retirar-ho per evitar un possible incendi, han arrencat els arbres que hi quedaven, així com també la vegetació que hi havia.

Per la seva banda, el Departament de Territori i Sostenibilitat ha defensat les feines que s'estan executant aquests dies. Segons han informat fons de Territori, es tracta de tasques de desbrossament que serveixen per donar compliment a l'aturada de les obres. Neguen que en cap cas s'hagi tallat cap arbre i tan sols es tracta de netejar la zona afectada per evitar riscos d'incendis. De fet, han detallat que per poder aturar l'obra s'ha de deixar la zona neta i evitar riscos per a la seguretat.

Ara fa un mes que el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) es va pronunciar sobre l'ampliació de la C-32 entre Blanes i Lloret de Mar. Des d'aquell moment, les màquines van haver d'aturar la tala d'arbres que estava fent, però sí que els operaris estan obligats a retirar tots els troncs dels arbres tallats per evitar possibles incendis.