La Federació de Comerç de la Selva va presentar fa una setmana al Museu Etnològic del Montseny d'Arbúcies una nova activitat paral·lela al conte El joc de la Laura i ho va fer davant dels seus associats i representants dels ajuntaments de la comarca.

L'alcalde d'Arbúcies i regidor de Comerç, Pere Garriga, va ser l'encarregat de donar la benvinguda a la presentació de la nova iniciativa impulsada des de la Federació de Comerç de la Selva. La seva presidenta, Marta Julià, va explicar que el conte, que es va editar l'any passat, tenia com a objectiu treballar en la pedagogia del patrimoni i el comerç de la comarca, ja que segons el municipi, els personatges del conte explicaven històries i llegendes de cada localitat lligades amb el seu teixit comercial. «El joc de taula havia de mantenir l'esperit del conte: el foment del comerç i la descoberta del patrimoni», va assenyalar Julià.

Isabel Puig, representant de la Federació, va explicar es tracta d'un joc de taula amb recorregut circular en què els jugadors podran començar a qualsevol punt del tauler, triant abans una associació de comerç de la comarca on iniciar la partida.

El funcionament del joc és semblant al del Trivial, ja que acabarà guanyant el jugador que aconsegueixi reunir set targetes dels sectors comercials en què s'organitza cada una de les associacions comercials.