El robatori amb violència a Lloret de Mar va tenir lloc la matinada del 9 d'agost. Aquella nit, uns agents dels Mossos que feien patrullatge de paisà per la zona d'oci nocturn van veure dos joves en actitud vigilant que seguien un turista. Tots tres es trobaven en un carrer amb poca afluència de gent.

Davant la sospita que els dos joves poguessin voler cometre un robatori, els mossos van decidir fer un seguiment discret a distància. I al cap de poca estona, la patrulla va confirmar allò que ja pensava. Un dels dos nois es va apropar al turista per darrere, el va agafar pel coll i el va llançar al terra. I l'altre, quan la víctima ja havia caigut, li va regirar les butxaques i li va robar diversos bitllets.

Els lladres van fugir corrents, però no comptaven que els Mossos ho havien vist tot. La patrulla va posar-se a perseguir-los i van aconseguir interceptar-los al passeig Agustí i Font, davant de la platja.

Els agents van escorcollar els dos lladres, van recuperar els 70 euros que acabaven de robar-li al turista i els van retornar a la víctima. Després, es van endur els dos joves detinguts per un delicte de robatori amb violència i intimidació a la via pública.

Els dos lladres tenen 19 anys, són marroquins i viuen a Girona i Salt. A més, un d'ells ja acumula nombrosos antecedents per fets similars. L'endemà, els lladres van passar a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Blanes. Després de declarar davant del jutge, han quedat en llibertat provisional.