La urbanització Tourist Club de Caldes de Malavella torna a tenir aigua potable. Feia una dècada que els habitatges d'aquesta urbanització no disposaven d'aigua en condicions a causa de l'alta concentració de nitrats que hi havia en la xarxa de distribució de la urbanització.

L'Ajuntament de Caldes de Malavella va promoure la redacció i postexecució del projecte constructiu de connexió entre la xarxa d'aigua potable de la urbanització i la xarxa de distribució del Llac del Cigne, i aquest fet ha permès que els veïns de la urbanització disposin d'aigua en condicions. De fet, amb l'execució d'aquesta obra -finalitzada el mes de juliol-es realitza una mescla òptima d'aigua procedent de dues captacions diferents que permet obtenir uns nivells de nitrats per sota del límit que estableix el Reial Decret.

Segons l'Ajuntament, un cop executada l'obra s'ha fet una medició de nitrats on s'ha obtingut un resultat favorable i dins els límits permesos. Finalment, l'alcalde del municipi, Salvador Balliu, va valorar positivament aquest fet: «Aquest és un tema que teníem sobre la taula i que ens preocupava molt però que finalment s'ha pogut solucionar. Ara ja tenim totes les parts del poble amb accés a l'aigua potable».