Un total de 19 persones han quedat ferides, d'elles una en estat crític i una altra greu, en ser envestides per un toro que ha aconseguit escapar-se de la plaça de Vidreres (Selva) on se celebrava un correbou en el marc de la festa major del municipi.

Els fets han passat cap a les 19.35 hores d'aquesta tarda, quan un bou ha aconseguit saltar les tanques de la plaça preparada per al correbou i ha arribat als passadissos de les graderies on es trobava el públic, segons es pot comprovar en un vídeo que un testimoni ha difós a través de les xarxes socials, en què s'aprecien escenes de pànic.

El bou ha envestit diverses persones fins que ha estat abatut per un agent de la policia local.

Un total de 19 persones han quedat ferides en aquest incident, d'elles una crítica que ha estat operada a l'hospital Josep Trueta de Girona. També hi una altra persona ferida greu i que ha estat evacuada al mateix centre hospitalari, segons el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

A més, dues persones més han quedat ferides de diversa consideració, si bé el seu estat no és greu, i han estat traslladats a l'Hospital de Santa Caterina.

Les altres quinze persones ferides han estat ateses "in situ" pel SEM i el seu estat és lleu.