Diversos mitjans d'arreu d'Europa es van fer ressò de la notícia del bou que diumenge va saltar la tanca de la plaça, va investir el públic i va causar una vintena de ferits. Multitud d'assistents van realitzar gravacions dels fets i van compartir les imatges i els vídeos a les xarxes socials, un fet que presumiblement encara va viralitzar més la notícia. Entre els mitjans que en van fer difusió al país gal hi ha el digital L'independant, que recull el succés amb el titular «Catalunya: un toro s'escapa de l'arena i causa 17 lesionats, dels quals un queda crític» . La notícia també va viatjar a Portugal, on un mitjà especialitzat en toros, Touroeouro, va compartir el succés amb un recull d'imatges i vídeos dels fets: «Un toro envaeix una grada i causa 17 ferits a Espanya».

A Itàlia, el Giornale di Sicilia va recollir els fets, que també va publicar Il Corriere della Sera en el seu mitjà digital: «Espanya: un toro enfurismat es llança als espectadors: 17 ferits». Al Regne Unit, el diari Mirror va obrir durant uns instants el seu digital amb la notícia i el vídeo del correbou: «Terror entre els espectadors d'un correbou quan un toro salta i els ataca».

Més enllà d'Europa

El diari New Straits Time de Malàisia va incloure la notícia de Vidreres en la seva edició digital sota el títol: «Un toro salta de l'arena, envaeix els espectadors i causa 19 ferits».