Els metges de l'hospital Trueta de Girona han donat avui l'alta a la dona que va quedar ferida greu durant l'incident dels Correbous de Vidreres.

La dona, d'edat avançada, va haver de ser operada d'urgència a causa de l'envestida del toro. I des del diumenge ha estat en aquest centre sanitari.

Aquesta era l'única persona que encara restava en un centre de salut després dels fets de diumenge. Cal recordar que durant l'incident van resultar ferides 19 persones. Tots van ser donats d'alta el mateix dia dels fets, amb l'excepció d'aquesta dona que va rebre la pitjor part.

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Santa Coloma de Farners estan ultimant l'atestat de la investigació, que ben aviat entregaran al jutge de Santa Coloma de Farners que s'encarrega del cas.

Les entitats AnimaNaturalis i Lex Ànima van presentar ahir, segons informa Efe, denúncies per via administrativa perquè els organitzadors de la celebració siguin sancionats amb fins a 150.000 euros.

Els fets es van desencadenar aquest diumenge al vespre i el toro va saltar la tanca del recinte i va envestir alguns espectadors que hi havia a la graderia, deixant 19 persones ferides.

El SEM en va evacuar vuit a l'hospital Trueta i una d'elles ferida crítica i una de greu. Ara ja no hi queda cap dels ferits.

A l'hospital Santa Caterina de Salt també es van atendre set persones i tots van rebre l'alta el mateix dia dels fets. Així com la persona atesa al CUAP Güell, també ja va anar a casa.

L'ajuntament de Vidreres ha obert un debat sobre la continuïtat dels Correbous.