El grup municipal de Ciutadans a Tossa de Mar critica que no s'hagi fet efectiva la mesura d'obrir el CAP les 24 hores del dia, tot i que el Parlament de Catalunya va aprovar una mesura que així ho indicava. El portaveu de la formació taronja a l'Ajuntament, Alfonso Sánchez, ha criticat l'incompliment: «Resulta indignant que el passat febrer s'aprovés al Parlament de Catalunya obrir el CAP de Tossa vint-i-quatre hores al dia i encara avui no s'hagi fet efectiva la mesura».

Sánchez va anunciar que seguirà exigint el compliment de l'acord: «Ja vam advertir que és una necessitat urgent, reivindicada pels veïns des de les salvatges retallades del 2012 que van posar fi a l'horari ininterromput». El portaveu liberal va retreure al govern que justifiqui l'incompliment de la proposta de resolució al·legant que els veïns de Tossa queden coberts sanitàriament per l'hospital comarcal de Blanes i el telèfon 061. «Estem parlant que davant d'una urgència els veïns de Tossa han de fer entre 26 i 38 quilòmetres per anar a Blanes o Calella, i precisament això és el que s'evitaria tenint el CAP obert 24 hores al dia», va indicar Sánchez. La proposta de resolució aprovada el passat febrer a instàncies de Ciutadans obligava a l'obertura del CAP de Tossa de Mar 24 hores al dia i a garantir el servei de pediatria 365 dies l'any.

«Per què volen aprovar mesures parlamentàries si després es queden en un calaix i ho mantenen tot igual?», va qüestionar el portaveu del grup municipal.