El concurs de menjador per invitació de la llar d'infants El Patufet ha tornat a quedar desert. Després que la convocatòria oberta no aconseguís reunir cap proposta, l'Ajuntament va decidir convidar quatre empreses per tal que presentessin una oferta.

Les empreses convidades -Càtering Vilanova, Bo i Sa Servei d'Àpats, Espai de Lleure't i Esport i Capgir- tenien fins dijous a les onze de la nit per presentar una oferta. Un cop finalitzat el termini, cap d'aquestes companyies va decidir presentar-se. Per tant, el concurs, que té un import de 125.533,97 euros i una durada de dos anys, ha tornat a quedar desert. Segons van apuntar fonts de l'Ajuntament, mentre no hi ha adjudicatari del servei de menjador de la llar d'infants -que presta servei a una trentena de nens d'entre 0 i 3 anys- es prorrogarà el contracte amb l'empresa que els darrers quatre anys ha efectuat el servei, Càtering Vilanova, una de les companyies que havia sigut convidada a presentar una oferta i la que també gestiona el servei de menjador de l'escola municipal Josep Madrenys.

Futur incert

L'alcaldessa del municipi, Cristina Mundet, va apuntar que un dels factors que pot haver causat que cap empresa s'hagi presentat pot ser la impugnació que hi ha sobre el concurs de menjador de l'escola Josep Madrenys: «Fins ara, la mateixa empresa que portava el servei a l'escola el posava a la llar d'infants, la incertesa del futur del menjador de l'escola pot ser un dels factors que hagi provocat que no s'hi hagi presentat ningú».

De moment, l'Ajuntament ha prorrogat el servei de Càtering Vilanova fins al mes de desembre, mentre es revisen les bases del concurs.