La Federació Catalana d'Oci Nocturn (Fecasarm) ha anunciat que està «disposada» a retirar els contenciosos administratius contra l'Ajuntament de Blanes que impugnen les reduccions horàries de tancament de les discoteques per tal d'arribar a un acord i signar un conveni amb l'Ajuntament. Segons el portaveu de la patronal, Joaquim Boadas, els seus representants, Blankemar Music SL, que posseïxen diverses discoteques a Blanes, estarien disposats a acatar gran prat de les demandes de l'equip de govern per tal de finalitzar el conflicte i aconseguir signar un conveni per retirar el veto horari de les discoteques -que han de tancar dues hores abans.

Segons Boadas, els empresaris de l'oci nocturn estan disposats a retirar els processos contenciosos administratius, així com a apujar el preu de l'entrada als locals, incorporar un servei d'autobús que transporti els joves des de les discoteques fins a l'estació de tren i reforçar la seguretat a l'exterior dels recintes.

Vista al jutjat de Girona

Mentre la patronal de l'oci nocturn espera una resposta de l'Ajuntament, avui a les 12.30 h se celebra una vista al jutjat contenciós administratiu de Girona. La cita judicial d'avui fa referència al recurs que la patronal va imposar contra la sanció que l'Ajuntament va dictar contra la Sala Vega de Blanes. La vista d'avui és només testifical i les diferents parts, demandada i demandant, aportaran proves oportunes sobre el recurs interposat.