Els Mossos d'Esquadra van detenir quatre persones a Tordera (Maresme) com a presumptes autors d'un robatori amb força en un domicili de Vidreres i també per tinença il·lícita d'armes. Es tracta de tres homes i una dona d'entre 19 i 50 anys de nacionalitat xilena amb domicili a l'Hospitalet de Llobregat i Barcelona. Els homes anaven en cotxe per l'N-II però en veure una patrulla dels Mossos d'Esquadra van fer un cop de volant i van bolcar el vehicle. Els agents van assistir-los i van observar que els arrestats es mostraven nerviosos. Finalment van llançar al marge uns guants i llanternes. Els Mossos van decidir escorcollar-los i van trobar que tenien joies, tornavisos i una arma de foc. Posteriorment van comprovar que es tractava dels objectes robats a l'interior d'un domicili de Vidreres.

Els fets

Els fets es remunten al dilluns 16 de setembre cap a dos quarts de dotze del migdia. Els mossos van comprovar que llançaven uns guants i llanternes al marge. Davant d'això, la policia va decidir identificar-los i escorcollar-los. Els agents van trobar que portaven tornavisos, joies i també una arma de foc.

Al mateix temps, la Policia Local de Vidreres va alertar que s'havia produït un robatori a l'interior d'un domicili del seu municipi. Davant d'aquest avís, els Mossos van comprovar que els objectes sostrets en el robatori coincidien amb els que els quatre sospitosos portaven a sobre. Per aquest motiu, els tres homes i la dona van quedar detinguts com a presumptes autors d'un robatori amb força i un d'ells també per tinença il·lícita d'armes. Els detinguts tenien antecedents i aquest dimecres van passar a disposició judicial. El magistrat va decretar-ne la llibertat amb càrrecs.