L'empresa de neteja i recollida de residus Nora va celebrar ahir el primer Consell d'Administració i la primera Junta General d'Accionistes d'ençà que l'empresa és 100% pública -un 40% de NORA era propietat de CESPA S.A. L'empresa ha nomenat Víctor Torneró com a nou gerent de Nora. El dirigent formava part de l'equip directiu de l'empresa des del 2010.

Un dels temes que es va tractar al Consell d'Administració va ser el Pla d'Actuacions, Inversions i Finançaments per al 2020. En aquest sentit, la societat va manifestar que «confia plenament en què la nova gestió de Nora aconseguirà assolir els objectius de transparència i eficiència que han de caracteritzar sobretot les empreses públiques». En passar a ser una empresa pública, Nora s'estalviarà la retribució del soci privat. Per això, els Ajuntaments paguen a l'empresa estrictament els costos comprovats del servei que reben, més un percentatge inferior al 2% per dotar reserves que enforteixin l'economia de la societat i permetin fer inversions amb fons propis, sense pagar despeses financeres.

Actualment Nora dona servei a un total de 20 municipis d'arreu de la comarca de la Selva. El 20è municipi que s'ha incorporat ha estat Tossa de Mar.