El grup parlamentari de Catalunya En Comú Podem ha tornat a presentar una proposta de resolució a la Comissió de Territori del Parlament de Catalunya perquè es desestimi definitivament el projecte d'ampliació de la C-32. Els comuns argumenten que «no té sentit ni compta amb les necessitats tècniques de les declaracions d'impacte ambiental». El grup va declarar que «es tracta d'un projecte que el territori ni vol ni necessita».

Segons el diputat dels comuns encarregat dels temes mediambientals, David Cid, l'obra «provocarà en el massís de les Cadiretes una destrucció de gairebé 60.000 arbres».

En les seves declaracions, el diputat dels comuns va titllar el Govern de Junts per Catalunya i Esquerra Republicana de «totalment hipòcrita en la seva política de mobilitat, quan per un costat és capaç de dir que les seves prioritats són el transport públic i la lluita contra el canvi climàtic, i d'altra banda té aquest projecte 'estrella' de prolongar la C-32 a les comarques gironines, un projecte que lliga amb aquest model de creixement urbanístic i especulatiu que actualment afecta la Costa Brava i amenaça el litoral català».

La proposta

La proposta de resolució presentada pels comuns insta el Govern a abandonar i aturar definitivament el projecte d'ampliació de la C-32 i estudiar altres alternatives basades en la sostenibilitat i l'eficiència per resoldre els problemes de mobilitat entre Lloret i Blanes, entre d'altres.