22 de octubre de 2019
22.10.2019
Diari de Girona

Enganxen «in fraganti» dues lladres robant una bossa de mà

La víctima va impedir el furt, les va gravar, i ho va denunciar a través de les xarxes socials

22.10.2019 | 00:55
Enganxen «in fraganti» dues lladres robant una bossa de mà

Un home va enganxar dues dones mentre intentaven furtar una bossa de mà. La persona afectada va enganxar les lladres a temps i seguidament les va filmar per poder alertar-ne les autoritats.

Els fets es van produir el passat 18 d'octubre. La víctima de l'intent de robatori va denunciar els fets a les xarxes socials i va explicar que va notar com dues persones se li apropaven i les va enxampar mentre li obrien la bossa de mà per agafar-li la cartera. Indignada per la situació, va denunciar els fets a través de les xarxes socials.


Dues cares conegudes

Les dues lladres són dues dones d'origen romanès i amb antecedents de furt. Segons el responsable de la Policia Municipal, Joaquim Martin, ambdues «fa temps que les tenim fitxades». El responsable del cos de policia va explicar que són dues cares conegudes pel cos: «Han comès molts robatoris, però ens trobem amb allò de sempre, que n'han de cometre moltíssims per acabar a la presó». Martín va expressar que «especialment durant els mesos d'estiu, molts grups organitzats que es dediquen a robar venen a Lloret» i va afegir que «molts cops, gràcies a un grup de missatgeria que compartim amb els empresaris, ens poden alertar més ràpidament quan succeeixen aquest tipus de fets», va concloure.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit