23 de octubre de 2019
23.10.2019
Diari de Girona

Una delegació d'alcaldes polonesos visita Lloret de Mar

Els polítics estan realitzant una gira pel territori per tal de conèixer estratègies d'èxit que puguin aplicar a Polònia

23.10.2019 | 00:15
El grup d'alcaldes i tècnics d'ajuntaments polonesos.

Una vintena d'alcaldes i tècnics d'ajuntaments de Polònia van visitar dilluns Lloret de Mar. Segons va avançar Nova Ràdio Lloret, es tracta de la primera parada d'un recorregut pel territori gironí per conèixer, de primera mà, experiències d'èxit que puguin aplicar als seus consistoris.

A Lloret han pogut saber, amb tot detall, com es gestiona la destinació des del punt de vista turístic, i han conegut el projecte dels pressupostos participats, en què els veïns trien a què es destina una part dels diners del pressupost municipal. L'alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, en va fer una bona valoració. L'any passat van venir una mica més de 40.000 turistes polonesos a passar les seves vacances a Lloret, un país que pot esdevenir un bon mercat.

Els representants municipals d'aquest país, que venen de la zona de Poznan, es van mostrar especialment interessats en l'especialització del turisme esportiu per part de Lloret. Ho va confirmar Agnieska Mendeleuska, vicepresidenta de Wokis, l'associació de municipis més antiga i gran de Polònia. L'estada finalitzarà dijous amb una visita a Olot.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook