Un jove de 21 anys i veí de Cassà de la Selva ha mort en un accident de trànsit múltiple que ha tingut lloc durant aquesta passada nit a Maçanet de la Selva. Era el conductor d'un turisme que s'ha vist implicat en un sinistre viari amb sis vehicles implicats: un camió, una furgoneta i quatre turismes.

Hi ha sis persones més ferides: una de menys gravetat i cinc de lleus, entre elles dos menors. El Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) els va evacuar a l'Hospital de Santa Caterina.

Els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís a les 22.45 hores. L'accident va tenir lloc al quilòmetre 86, en sentit nord. En el moment de l'accident, les precipitacions eren molt intenses. Les causes de l'accident estan investigades pels Mossos d'Esquadra de Trànsit.

Arran de la incidència es van activar tres patrulles dels Mossos, dues dotacions dels Bombers, que van fer tasques d'excarceració, i quatre ambulàncies del SEM. L'autopista va estar totalment tallada en sentit nord durant una hora. Després es va obrir un carril. La circulació ha quedat totalment normalitzada cap a les 7 del matí.