La plataforma Twinapp ha organitzat una jornada mediambiental amb l'objectiu de netejar la platja i els boscos de Blanes. Sota el lema «Mou-te pel mar», l'ens ha fet una crida ciutadana per recollir les deixalles i la brutícia de l'entorn litoral blanenc aquest diumenge.

La convocatòria és a les 8.30 hores del matí al Banc dels Músics del Passeig de Mar per acabar de fer les inscripcions presencials, i a les 9 es farà la sortida cap als diversos indrets on fer la neteja intensiva. Finalment, es tornarà al punt de partida a les 11 del matí per començar a fer la selecció de les deixalles recollides.

L'acció està impulsada per la plataforma digital, Twinapp, que coordina accions de recollida de deixalles tant al mitjà marí com als entorns naturals d'arreu del territori, combinades amb l'activitat pesquera i esportiva.

La campanya

La campanya «Mou-te pel mar» té per objectiu conscienciar sobre el manteniment dels ecosistemes marins i litorals de la Costa Brava nets i lliures de plàstics: netejar les nostres platges, boscos i zones verdes. Al llarg de la setmana, la Confraria de Pescadors està fent una recollida especial de les deixalles que trobin al fons marí mentre feinegen, amuntegat en un contenidor especial amb aquest objectiu.