El Departament de Territori i Sostenibilitat comença aquest dilluns les obres de millora de l'estació de busos de Blanes (Selva) i això obligarà a tancar les andanes i traslladar les parades als carrers adjacents. Les obres es divideixen en dues fases i inclouen la reparació del paviment de totes les andanes, la millora de la il·luminació i el mobiliari urbà i l'actualització de la senyalització. El cost previst arriba als 150.000 euros i es preveu que de cara a la primera quinzena de gener ja estiguin enllestides. Aquests treballs s'inclouen en un paquet de millora de quinze estacions de busos d'arreu de Catalunya.

En la primera fase, es treballarà en la zona posterior de l'estació, on acostumen a maniobrar els vehicles. Per aquest motiu, els busos que habitualment s'aturaven en aquest punt, ho faran en una parada provisional a l'avinguda Catalunya, mentre que la parada de taxis i del tren turístic estarà al carrer de Lluís Companys.

En la segona fase, ja s'obriran les andanes de la part posterior de l'estació i la parada de taxis i del tren turístic tornarà a la seva ubicació inicial. De tota manera, es mantindrà la parada provisional de l'avinguda de Catalunya per els vehicles que normalment encotxen i desencotxen a la banda de l'estació més propera a l'avinguda de Catalunya.