Nou incendi de contenidors a Blanes i aquesta vegada amb afectació a diversos vehicles, un d'ells cremat totalment.

Els Bombers van rebre un avís a un quart de tres de la matinada que hi havia contenidors cremant al carrer d'Alfonso Castelao, al barri de Mas Borrell. Ràpidament s'hi van desplaçar amb una dotació que s'ha trobat que hi havia quatre contenidors en flames i també una furgoneta.

Finalment, també s'han vist afectats parcialment tres vehicles més de la zona que estaven aparcats i que per la propagació calòrica han patit també les conseqüències. En tres quarts d'hora, els Bombers han donat l'incendi per extingit.

A banda dels efectius d'extinció d'incendis, a lloc, també s'hi ha desplaçat la Policia Local de Blanes, que ha obert diligències i investiga el succés, ja que seria provocat.

Més incidents

Aquest matí, l'Ajuntament de Blanes ja havia reposat els contenidors però encara es podia veure el terra ben negre, del rastre de l'incendi de la matinada. Aquest no és el primer incendi de contenidors de les últimes setmanes a la població. De fet, a finals d'octubre, la Policia Local de Blanes va identificar i denunciar un jove que va calar foc a cinc contenidors després de sortir de festa a Blanes. L'alerta la va donar una veïna que va veure com dos joves l'encenien a la zona d'oci nocturn.

Aleshores els fets també van passar a la matinada quan el sospitós tornava de festa amb un amic. Segons la Policia Local, durant la intervenció es va poder denunciar un dels joves mentre que l'altre es va poder escapar, fet que va provocar que la policia obrís una investigació.