L'Ajuntament de Blanes va celebrar ahir un ple extraordinari que va aprovar una modificació del pressupost de 2 milions d'euros per realitzar les obres del jaciment arqueològic d'Els Pedrets i la plaça 11 de setembre.

Segons va informar ahir l'Ajuntament, l'objectiu d'aquesta modificació és que el govern local es pugui acollir a una subvenció de la Generalitat de 250.000 euros dedicada al desenvolupament d'obres. Concretament, els diners es destinarien o bé als treballs de la plaça 11 de setembre i del Talús al jaciment d'Els Pedrets. El més costós és la primera fase del projecte de condicionament de la plaça 11 de Setembre, que compta amb un pressupost de 800.520 euros i on s'han de realitzar treballs addicionals per un import de 60.000 euros més.

El que podria rebre la subvenció és l'estabilització del talús i el jaciment arqueològic d'Els Padrets, així com un local de serveis a la plaça 11 de Setembre. En aquest cas, el pressupost és de 615.600 euros. També s'han de realitzar treballs addicionals per valor de 78.000 euros.