Els efectius d'emergències estan fent una recerca d'un jove que hauria desaparegut de matinada a Sils. Se'l busca per terra, aigua i aire.

Un amic ha alertat el 112 pels volts de les quatre de la matinada que el seu company en tornar d'una festa l'havia alertat que tenia problemes per passar a tocar de la séquia, que hi ha a tocar dels Estanys de Sils.

Des de llavors hi ha intentat contactar i no se'n sap res més.

A la recerca, que està centrada per la zona dels Estanys de Sils, hi ha desplegats per terra, aigua i aire els Bombers de la Generalitat, els Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Sils.

El que se sap fins ara, és que es tracta d'un noi de 20 anys que anava en cotxe per aquesta zona després de tornar de festa en una masia. De moment no se l'ha localitzat ni a ell ni al vehicle.

En la recerca, la unitat subaquàtica dels Bombers està pentinant tota la zona així com un helicòpter del cos d'emergències. També hi ha dotacions terrestes dels Mossos d'Esquadra, Policia Local i voluntaris. Els Mossos aquest també han activat la Unitat Aquàtica i un helicòpter. Està previst que també s'hi afegeixin membres d'AdF al llarg del dia.

La família del desaparegut també s'ha arribat a la zona així com autoritats locals.

Totes les hipòtesis de la desaparició es mantenen obertes.

Aquesta tarda, també s'està pentinant la zona de la sèquia de Sils amb unitats subaquàtiques. Una àrea propera a la GI-555, la carretera d'Hostalric, que transcórrer per Riudarenes i desemboca a la riera de Santa Coloma.