Un veí de la urbanització de Residencial Park de Maçanet de la Selva denuncia que han enverinat tres dels seus gats en els darrers mesos. El propietari dels gats, Antonio Ruiz, va explicar ahir en declaracions a Diari de Girona que el darrer enverinament es va produir fa dos dies: «El gat entrava i sortia sovint perquè tenia confiança amb els veïns fins que fa dos dies el veí se'l va trobar mort amb escuma a la boca, sembla que l'hagin enverinat».

El veí va assegurar que la mort de dos gats més -als quals ha enterrat al jardí- s'han produït en circumstàncies similars: «És el tercer gat que ens maten d'aquesta manera i amb escuma a la boca, això no és una mort natural». Segons Ruiz, ha denunciat els fets als vigilants municipals, que es van personar al lloc dels fets i els van instar a comunicar-ho a l'Ajuntament. «Van venir i van prendre nota, però poca cosa més», va criticar el veí, que va assegurar que hi ha hagut més veïns que han patit circumstàncies similars.

Per la seva banda, els vigilants municipals van confirmar que van acudir al lloc dels fets i que estan investigant el cas.