Uns brètols van fer diverses destrosses al pavelló i la piscina d'Anglès (Selva). Els fets van passar la nit de Cap d'Any. Els autors dels desperfectes van entrar a les instal·lacions i van tirar diverses taules i cadires, van trencar vidres i van llençar una alzina a la piscina. L'alcaldessa, Àstrid Desset, ha explicat que els danys estan valorats en uns 6.000 euros i que ja s'ha presentat denúncia davant dels Mossos d'Esquadra, que estan investigant els fets. Desset també ha dit que estudiaran instal·lar càmeres al recinte per millorar-ne la seguretat i ha mostrat el seu rebuig "total" a l'actuació. "Emprendrem totes les mesures que estiguin al nostre abast per aclarir els fets", han assegurat des de l'Ajuntament a través de les xarxes socials.

Una vintena de vidres trencats, taules i cadires trencades i a terra i una alzina a la piscina. Aquest és el balanç dels desperfectes que uns brètols van provocar la nit de Cap d'Any al pavelló i la piscina d'Anglès. L'Ajuntament ha denunciat els fets a través de les xarxes socials i davant dels Mossos d'Esquadra, que ho estan investigant.

L'alcaldessa, Àstrid Desset, ha explicat que els danys estan valorats en uns 6.000 euros però que la situació no va impedir que ahir, u de gener, s'hi pogués celebrar la Quina, tal i com estava previst.

"Des de l'equip de govern volem manifestar el nostre rebuig total a aquesta acció i emprendrem totes les mesures que estiguin al nostre abast per aclarir els fets. Qualsevol ajut en aquest sentit serà benvingut", han assegurat.

D'altra banda, Desset ha anunciat que estudiaran la instal·lació de càmeres de videovigilància a les instal·lacions per millorar-ne la seguretat.