El cos de Bombers d'Arbúcies ha anunciat el balanç d'actuacions del 2019. Els Bombers destaquen que al llarg de l'any que acabem de passar han efectuat un total de 285 sortides, una xifra que suposa un increment de 72 sortides respecte l'any 2018. Segons han publicat a les xarxes socials, les incidències que més han requerit els seus serveis han sigut aquelles relacionades amb accidents de trànsit, que han implicat 62 sortides, una mitjana d'un accident cada sis dies.

D'altra banda, destaquen que hi ha hagut 61 dels serveis relacionats amb incendis -en aquesta xifra s'engloba el balanç d'incendis dins el nucli urbà, així com en vehicles i contenidors. També han efectuat 30 actuacions en focs forestals.

Actuacions fora del municipi

Del total d'actuacions realitzades, els Bombers han intervingut en 160 ocasions al municipi d'Arbúcies i 125 ho han fet en 35 municipis diferents. A la província de Girona han actuat a Sant Hilari Sacalm (22), Sant Feliu de Buixalleu (16), Santa Coloma de Farners (15), Blanes (10), Breda (9), Hostalric (6), Girona (5), Llançà (1), Capmany (1) i Darnius (1). També han actuat en altres poblacions amb 7 serveis: Viladrau (2), Espinelves (2), Gurb (1), Orís (1) i Les Masies de Roda (1) i a la Regió Nord amb 2: Palafolls i Fogars de Tordera.