10 de gener de 2020
10.01.2020

Atrapen un home amb onze ordres de recerca i captura i dues d'ingrés a presó a Riells i Viabrea

Els Mossos van rebre un avís per maltractament i durant l'entrada van descobrir una plantació de marihuana

10.01.2020 | 17:45

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home que tenia onze ordres de recerca i captura i dues més d'ingrés a presó dictades per diversos jutjats a Riells i Viabrea. Els agents van acudir fins al domicili d'una dona, després que rebessin l'avís de maltractaments en l'àmbit de la llar. Una vegada allà, es van trobar que l'home posava resistència per ser detingut. Una vegada dins del domicili, els Mossos van notar que feia molta olor de marihuana i van descobrir un cultiu de marihuana de 375 plantes. En ell també hi participava la dona que vivia amb el detingut, que també va ser arrestada.

Els fets van tenir lloc l'1 de gener, quan els Mossos van rebre un avís de maltractaments en l'àmbit de la llar de Riells i Viabrea (Selva). Una vegada van arribar fins al domicili, els agents van veure que l'agressor havia fugit i que tan sols hi havia la dona de 24 anys i de nacionalitat espanyola i el seu fill menor d'edat. Van comprovar que estaven bé i van marxar.

El dijous 2 de gener la policia va tornar a la casa de la víctima per comprovar que estava bé. Una vegada allà va veure que l'home estava a l'interior de la casa i per això van demanar reforços a l'ARRO. Posteriorment, van entrar al domicili i van trobar l'home, que va oposar molta resistència a ser detingut.

Una vegada dins de la casa, els agents van detectar una forta olor de marihuana que procedia del garatge de l'immoble. Allà hi havia aire condicionat, llums, ventiladors i sistema de rec que servia per a cultivar 375 plantes de marihuana. Els agents van saber que la dona també estava implicada en el cultiu i la van detenir.

A més, van veure que l'escomesa de la llum estava punxada a la xarxa elèctrica. Per aquest motiu, es considera que la parella són autors d'un delicte contra la salut pública i també d'un delicte de defraudació de fluid elèctric.

Una vegada efectuades les detencions, els Mossos també van comprovar les identitats de la parella i van comprovar que l'home, de 32 anys i també de nacionalitat espanyola, tenia actives onze ordres de recerca i captura i dues d'ingrés a presó dictades per diversos jutjats.

La detenció de la dona es va deixar sense efecte amb el compromís que es presentés als jutjats quan sigui requerida. Per contra, l'home, amb diversos antecedents, ja ha entrat a presó.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook