El grup municipal de la CUP a Arbúcies critica que el govern encara no hagi previst la celebració del ple per aprovar els pressupostos del 2020. Els anticapitalistes manifesten que han demanat «en repetides ocasions» a l'equip de govern -que té majoria absoluta d'Independents de la Selva (IpS)- quan tenen previst celebrar el ple de pressupostos i que aquests sempre responen «que la consolidació dels pressupostos es fa més endavant».

Des de l'oposició, els cupaires qüestionen «com pot ser que un govern amb majoria absoluta tardi tant a consolidar els pressupostos». D'aquesta manera, els anticapitalistes critiquen que s'acabi amb uns pressupostos prorrogats del 2019 «quan es podria haver previst».

Per la seva banda, l'alcalde del municipi, Pere Garriga, va manifestar que espera celebrar el ple el pròxim mes de febrer. El batlle va insistir que uns pressupostos són «la prèvia d'un supòsit» i va indicar que «no volem fer un brindis al sol», al·legant que «esperem saber tots els ingressos pendents, com per exemple algunes subvencions, abans de fer res». En aquest sentit, Garriga va concloure que «en altres ocasions fins i tot s'havien aprovat els pressupostos al juliol».