Hi ha un grup de menors d'edat reincident que fa anar de corcoll la policia a Blanes. Actualment està format per quatre joves d'entre 15 i 17 anys i cometen robatoris amb intimidació i violència pels carrers de la vila.

Els quatre nois fa prop d'un any que actuen a la població i, de fet, en són veïns. Acumulen una trentena de casos de robatoris d'aquesta tipologia i els Mossos i la Policia Local de Blanes veuen com els detenen un dia i l'endemà ja tornen a ser a casa.

Els robatoris amb violència i intimidació que protagonitzen són de diversa tipologia. N'han comès a punta d'arma blanca però també n'hi ha hagut d'altres en què els lladres han optat per intimidar les víctimes -normalment també joves, sobretot menors d'edat.

En alguns casos, fins i tot, han colpejat durament les persones fins que els han donat el botí que volien. Per tant, cometen lesions considerables a les víctimes.

Aquests quatre nois busquen obtenir el màxim de les víctimes, principalment els roben telèfons mòbils i diners. Els terminals són de fàcil venda al mercat negre i n'obtenen alts beneficis.

Les policies que operen a la zona tenen obertes investigacions recents per casos que s'han produït darrerament i apunten que l'autoria recauria en aquest grup de joves.

Aquests nois abans actuaven amb un major d'edat, que alguna vegada havia conduït un vehicle i, des d'aquest, el grup havia perpetrat algun dels robatoris violents. El jove arran de l'acumulació de fets va entrar a presó provisional fa uns mesos. Amb ell, per tant, es va escapçar part de la banda però els altres quatre són menors i, en comptes d'aturar la seva activitat delictiva, han continuat actuant.

La banda de joves actua a tota la població, és a dir, no en barris concrets i, per tant, les víctimes són de qualsevol punt de la vila. Aquests robatoris amb violència i intimidació causen preocupació veïnal i la Policia Local i els Mossos d'Esquadra de Blanes els fan molta pressió.