Els Mossos d'Esquadra han detingut dos lladres in fraganti que estaven robant en una casa de Lloret de Mar.

La policia va localitzar la parella a dins l'immoble i portaven eines.

Els arrestats són un home i una dona, de 28 i 32 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili a Blanes i Barcelona. Se'ls causa de ser els presumptes autors d'un delicte de robatori amb força en grau de temptativa.

La detenció es va produir el dia 27 de gener i la van realitzar els agents dels Mossos de la comissaria de Blanes. Els fets van ocórrer cap a un quart de sis de la matinada del passat dilluns quan ens van alertar que dues persones estaven forçant una casa situada al carrer Salvador Dalí de la urbanització Condado del Jaruco de Lloret de Mar.

Els agents van observar que la porta exterior estava desencaixada i la principal tenia el pany forçat. També van veure que a dins de l'habitatge hi havia llum.

Un cop dins, van localitzar i detenir in fraganti els dos lladres. En el moment de la detenció, els van intervenir diverses eines i documentació a nom d'altres persones.

La investigació continua oberta i els Mossos no descarten que els detinguts estiguin relacionats amb més robatoris.

Els dos detinguts, que tenen antecedents, han passat avui a disposició de jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Blanes.