05 de febrer de 2020
05.02.2020
Diari de Girona

ERC de Lloret critica el model educatiu de l'equip de govern

El grup ha presentat les primeres propostes d'un projecte de planificació educativa que inclou la creació d'una escola

04.02.2020 | 23:55
ERC de Lloret critica el model educatiu de l'equip de govern

El grup d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a l'oposició de Lloret de Mar va fer públiques ahir les primeres propostes que s'inclouran en un futur projecte de planificació educativa per a la ciutat.

En una nota de premsa que firma el regidor Albert Ferràndez, es considera que Lloret viu una «situació d'emergència» en aquesta matèria i que «cal que l'Ajuntament agafi «les regnes» de la planificació de la política educativa de la ciutat. La formació ha avançat que la seva proposta es regeix en dos eixos: l'«actualització de les infraestructures educatives de la ciutat», i la «garantia de l'accés a l'educació en unes condicions dignes».

Una de les propostes del primer eix és la creació d'una escola nova que s'ubicaria provisionalment a l'aparcament del barri dels Pescadors, i indiquen que «podrà ser una realitat per al curs vinent si hi ha voluntat de la resta de formacions polítiques». El projecte també inclourà la reconversió d'escola a institut escola dels centres Pere Torrent i Esteve Carles. Pel que fa al segon eix, aposten per «repensar» el model de repartiment de l'alumnat nouvingut perquè sigui més «equitatiu».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook