L'Ajuntament de Vidreres encara la recta final del procés de municipalització del servei d'aigua. El darrer ple, celebrat dimarts, va aprovar per majoria absoluta l'entrada definitiva del municipi al Consorci de la Costa Brava, que serà el nou proveïdor de l'aigua. Fins ara, el consorci ja s'encarregava de part del subministrament d'aigua al municipi, però a partir d'ara el municipi es converteix en un membre de ple dret d'aquest organisme.

D'altra banda, també es va aprovar la construcció de la tercera fase de la canonada que uneix els dipòsits municipals amb Can Mundet. Aquests punts van comptar amb el suport de tots els partits, tret del Partit Socialista de Catalunya (PSC), que es va abstenir.

La municipalització

La municipalització de l'aigua arribarà de la mà de la recepció de la urbanització de Terrafortuna per part de l'Ajuntament. Es preveu que en la junta de govern de la setmana que s'aprovi la reparcel·lació definitiva de la zona i s'oficialitzi la recepció d'aquesta urbanització. Terrafortuna ha seguit els passos de la Goba i una vegada es finalitzin tots els tràmits també s'iniciarà el procés per recepcionar Puigventós.

L'alcalde de Vidreres, Jordi Camps, també va anunciar que el servei d'Atenció al Ciutadà es traslladarà al local social d'Aiguaviva Park una vegada a la setmana amb l'objectiu d'«acostar l'administració pública a zones que queden més allunyades» del nucli urbà.