11 de febrer de 2020
11.02.2020

Adjudicades les obres del CAP de Riells per 1,2 milions

La constructora Micaló-Ramió ha guanyat el concurs en quedar descartada l'altra empresa

11.02.2020 | 00:04

La Generalitat ha adjudicat les obres per la construcció del Centre d'Atenció Primària (CAP) de Riells i Viabrea. Els treballs, amb un cost d'1.208.586,48 euros (amb IVA), tenen una durada prevista de 14 mesos i els efectuarà la constructora de Banyoles Micaló-Ramió, en ser la millor de les dues empreses que es van presentar al concurs. Segons es detalla en el portal de contractació pública de la Generalitat, tan sols dues empreses es van presentar en el concurs, la guanyadora i Hub Edificació Serveis Tècnics. Aquesta segona licitadora va quedar descartada en no presentar la contrasenya per obrir el seu sobre en el temps marcat. D'aquesta manera, l'oferta presentada per Micaló-Ramió va ser l'única admesa.


Dotze anys amb mòduls

L'alcalde de Riells, Josep Maria Bagot, va valorar positivament l'adjudicació: «Fa dotze anys que el CAP són uns mòduls que inicialment eren provisionals, per tant, estem contents que finalment es doni resposta a aquesta demanda tan esperada al municipi». Bagot va insistir que la construcció del CAP representa «el fruit de molts anys d'insistència i esforç de governs anteriors».

En aquest sentit, va recordar que en el seu moment l'Ajuntament va haver de fer «mans i mànigues» per trobar els terrenys del CAP i fer-ne una cessió anticipada.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook