La urbanització Aiguaviva Park. Cotxes, caravanes o furgonetes que estaven aparcats en els carrers han acabat fets miques per les flames. La Policia Local del municipi ha engegat una investigació a qui també se sumaran els Mossos d'Esquadra. En aquesta àrea residencial hi ha hagut almenys 10 vehicles que han aparegut cremats des de principis de mes.

El succés més recent va succeir aquest dilluns de matinada. Els Bombers van activar dues dotacions per apagar les flames que amenaçaven un vehicle aparcat al carrer Pollancre d'aquesta àrea residencial. Finalment, un cotxe va cremar en la seva totalitat i un altre, de forma parcial. El divendres anterior va produir-se un nou cas en aquesta mateixa urbanització. Un cotxe va començar a cremar al carrer d'Eucaliptus i va quedar totalment socarrimat.

La policia investiga el cas

Aquests fets s'han repetit en altres carrers i la policia hi té l'ull posat. Perquè sospiten que són focs on ha intervingut l'home i, per tant, són intencionats. A més, es dona el cas, que només hi ha una denúncia d'un dels fets. Pels altres casos no s'ha informat la policia.

Això fa que la investigació se centri en casos de focs provocats i, fins i tot, que siguin incendis que hagin protagonitzat alguns delinqüents. No seria el primer cop que en aquesta àrea residencial, que està situada entre Lloret i Vidreres, s'hi abandonen vehicles que han participat en un fet delinqüencial i després es cremen. De fet, aquesta zona de Vidreres dar­rerament ha estat objecte de diversos dispositius policials per posar fi al tràfic de drogues i el crim organitzat.