Els grups de l'oposició de Caldes de Malavella acusen l'equip de govern de «manipular» els mitjans municipals i, en concret, d'utilitzar de manera «partidista» el Butlletí d'Informació Municipal (BIM). La raó d'aquestes acusacions sorgeix després que els grups hagin vist en el darrer BIM -una publicació mensual on tots els partits tenen una secció anomenada «els partits opinen»- una justificació de Junts per Catalunya (JxCat) sobre l'operatiu dels talls de llum.

En aquest sentit, critiquen que els grups han d'enviar els seus escrits abans del dia 15 de cada mes perquè surtin publicats, i critiquen que es va manipular la revista per permetre afegir la justificació de JxCat després d'aquesta data, ja que l'operatiu dels talls de llum, i el malestar dels veïns es va conèixer a posteriori en el ple en què l'alcalde, Salvador Balliu, es va encarar amb dues famílies en situació de vulnerabilitat que van protestar en el torn de paraula del públic. En aquest sentit, els comuns critiquen que «la resta de partits no han pogut dir la seva» i afegeixen que el resultat del BIM són «mitges veritats [de JxCat] per tal de cercar el suport de la població».

Per la seva banda, des d'Esquerra demanen que s'actualitzi la normativa que regula els mitjans, ja que la vigent data de 2008 i no té en compte aspectes com les xarxes socials. «Nosaltres vam presentar una moció que l'equip de govern va tirar endarrere per fer un nou reglament i no permetre, per exemple, que es barregin imatges personals i institucionals en els comptes de l'Ajuntament o de l'alcalde», apunta el portaveu republicà, Dídac López.