El jutge ha enviat a presó provisional un jove de Lloret de Mar després de ser detingut per dos robatoris

Els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Blanes el van detenir dos cops en quatre dies per presumptament haver entrat a robar en una fleca i un restaurant de la població.

L'arrestat té 21 anys, nacionalitat espanyola i és veí de Lloret de Mar. Està acusat de ser el presumpte autor de dos delictes de robatori amb força. El detingut té nombrosos antecedents per fets similars

El primer dels fets va passar el passat dia 3 de febrer, en un forn de pa situat al carrer Muralla de Blanes. Quan l'encarregat es disposava a obrir l'establiment, cap a les 6 del matí, va trobar la porta d'entrada esbotzada, tot i que de l'interior no havien sostret res. Arran de la investigació, els Mossos van detenir el 10 de febrer al presumpte lladre.

El segon dels fets es remunta a les tres de la matinada del dia 9 de febrer, en un restaurant del carrer Enric Morera de la localitat de la Costa Brava. Es va rebre l'alerta que un individu havia forçat la porta de l'establiment i havia accedit a l'interior.

Les indagacions dels Mossos van poder determinar que el presumpte autor era el mateix jove detingut per l'anterior fet. Els Mossos van tornar a detenir-lo el dia 13 de febrer.

El detingut, que té nombrosos antecedents per fets similars, va passar el dia 13 de febrer a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Blanes, el qual va decretar el seu ingrés a presó