Un veí de Sant Adrià del Besòs (Barcelona) ha estat denunciat penalment per conduir sense carnet de conduir i amb un nadó a bord sense comptar amb sistema de seguretat de retenció infantil, ja que viatjava en braços de la seva mare.

Segons informen els Mossos d'Esquadra, els fets van tenir lloc el passat 16 de febrer a la localitat de Maçanet de la Selva (Girona), on es realitzava un control a l'autopista AP-7.

Cap a les 20:00 hores, els agents van aturar un turisme que va passar el peatge sense pagar i van denunciar administrativa a l'conductor a el veure que una dona subjectava un bebè sense utilitzar sistema de retenció infantil.

Immediatament, els policies van comprovar que l'home no havia obtingut el permís de circulació, de manera que se li van obrir diligències penals com a presumpte autor d'un delicte contra la seguretat viària.

A més, en revisar la documentació del turisme va resultar que tenia la inspecció tècnica de vehicles caducada i que no disposava d'assegurança, de manera que també es va procedir a aixecar una segona denúncia administrativa.

L'home, de 23 anys i nacionalitat espanyola, compta amb antecedents i declararà davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners quan sigui requerit.