18 de febrer de 2020
18.02.2020

L'Ajuntament de Maçanet busca l'autor de l'agressió amb perdigons a un gat

Uns veïns van trobar l'animal malferit i van denunciar els fets a la brigada municipal del poble

18.02.2020 | 00:12
L'Ajuntament de Maçanet busca l'autor de l'agressió amb perdigons a un gat

L'Ajuntament de Maçanet ha demanat la col·laboració ciutadana per trobar l'autor d'una agressió amb perdigons a un gat. Segons va publicar l'administració local en el seu perfil de Facebook, els fets es van produir en el carrer Eucaliptus del municipi. Uns veïns van trobar el gat malferit i van alertar-ne la Brigada Municipal, que posteriorment va portar l'animal al veterinari.

Fruit de l'agressió amb perdigons, el gat ha quedat paralitzat. L'Ajuntament també ha recordat que «no tolerarà cap mena d'agressió ni maltractament a cap animal» i han afegit que «activarem tots els mitjans necessaris per fer front a aquest tipus de conductes delictives i demanem la col·laboració dels veïns perquè ens informin i denunciïn qualsevol actuació d'aquest tipus».

Finalment, l'alcaldessa del municipi, Natàlia Figueras (JxCat), ha afegit que «s'ha de tenir molt mala llet per disparar un gat amb perdigons» i que de moment l'associació Gats de la Selva se n'ha fet càrrec de l'animal. Figueras també va afegir que, en cas de trobar l'autor, denunciaran els fets i li imposaran la sanció econòmica pertinent.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook