Els Mossos d'Esquadra han denunciat per un delicte d'omissió del deure de socors i abandonament del lloc de l'accident un conductor que va atropellar un home a l'autopista AP-7 a l'alçada de Maçanet de la Selva i va fugir sense ajudar la víctima. Segons informen els Mossos, el 9 de febrer el vehicle va atropellar l'home quan volia creuar d'un costat a l'altre de l'autopista. La víctima va patir ferides greus i el SEM el va traslladar a l'hospital Trueta de Girona. Els Mossos van obrir una investigació. El Grup de Recerca i Documentació (GRD) va aconseguir identificar el vehicle i el seu conductor. És un home de 22 anys, de nacionalitat espanyola i veí d'Arévalo (Àvila).

La investigació va culminar el 24 de febrer quan els Mossos van denunciar penalment el conductor com a suposat a autor d'un delicte d'omissió del deure de socors i abandonament del lloc de l'accident.

El denunciat, que no tenia antecedents, va quedar citat a declarar davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.