Dues persones han mort aquesta passada matinada en sortir-se de la via amb el seu vehicle i precipitar-se per un desnivell de 30 metres a Lloret de Mar. Segons el Servei Català de Trànsit, el sinistre ha tingut lloca al punt quilomètric 14 de la GI-682 a Lloret, en direcció a Tossa de Mar i a tocar del desviament cap a la platja de Canyelles.

Les dues víctimes mortals són el conductor, un home de 27 anys, B.E., marroquí resident als Països Baixos, i el seu acompanyant, un home de 24 anys, A.T., alemany resident a Alemanya.

Per causes que encara s'estan investigant, un turisme ha sortit de la via i ha caigut per un desnivell de 30 metres. Posteriorment s'ha incendiat i el vehicle ha quedat totalment calcinat. A l'interior del turisme s'hi han trobat dues persones mortes.

Arran de la incidència, s'han activat set patrulles dels Mossos d'Esquadra, tres dotacions dels Bombers de la Generalitat i dues ambulàncies del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquestes víctimes, són 23 les persones que han mort en accident de trànsit aquest any a la xarxa viària interurbana de Catalunya.